آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر با مدیریت خانم گوهری و مربی گری خانم بیگدلی ، آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، آموزشگاه کیک پزی در باغ فیض اسلامشهر ، دوره ی آموزش آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، کلاس آموزش شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، موسسه آموزش شیرینی و کیک در باغ فیض اسلامشهر ، دوره فشرده آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر

آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر

آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 1آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 2آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 3آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 4آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 5آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 6آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 7آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر 8

آیا نگران بیکاری و یا کمبود درآمد در شغل فعلی خود هستید؟ آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر با مدیریت خانم گوهری و مربی گری خانم بیگدلی، با برگزاری کلاس های

1 متصدی کافی شاپ  و پیشرفته

 

2 کیک ساز و تر ساز

 

3 شیرینی پز شیرینی های خشک بدون فر

 

4 شیرینی پز شیرینی های خشک

 

5  نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر ساز ماهر

 

6  نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر فر دار ماهر

 

7  نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم

 

8  دسر ساز بین المللی

 

9  دسر ساز سنتی

 

10 طباخ آبزیان

 

11 آشپز سنتی

 

12  آشپز غذاهای فوری

 

13 آشپز مخصوص روز

 

14 سالاد ساز و اردور ساز . فینگر فود

 

15 کباب زن و تخته کار

 

16 شیرینی پزی درجه "۲" مقدماتی

 

17 شیرینی پزی درجه "۱" پیشرفته                                   

 

18 آشپز درجه یک / مقدماتی 

 

19 آشپز درجه دو / پیشرفته 

 ، تضمین می کند تنها طی چند ماه پس از شرکت در کلاس های آموزشگاه، درآمد فعلی خود را افزایش دهید.

* کلیه دوره های قید شده  طبق تعرفه سال 1397  اجرا خواهد شد .

 

*مبلغ 5000 تومان نیز برای صدور هر گواهینامه و دریافت کد شناسایی فنی حرفه ای  هنرجو میبایست واریز نماید .

 

* قابل ذکر است که تمامی آموزشگاه ها حق قانونی دارند که از کارآموزان در روز آزمون عملی

 

جهت هزینه ورودی این آزمون که بعد از قبولی در آزمون مرحله اول (آزمون کتبی ) خواهد بود

 

 حق آزمون عملی را مبلغی معادل  50.000 تومان دریافت کنند !  نه بیشتر !!!

در انتها برای اعطای گواهینامه نیز مبلغ 5000 تومان نیز سازمان فنی و حرفه ای دریافت می کند که عینا از کار آموز در ابتدا دریافت خواهد شد.

 

تمامی هزینه های آزمون  کتبی و عملی نیز تنها برای حضور در یک رشته استاندارد انتخابی می باشد وبرای شرکت در رشته های دیگر  مبالغ را  هنرجو می بایست جداگانه برای هر یک رشته پرداخت نمایید .

 

*کلیه تجهیزات،مواد اولیه و لازم جهت موارد تدریس به عهده خود آموزشگاه است .

 

  مدارک لازم:

 

1. 3قطعه عکس

 

2.کپی آخرین مدرک تحصیلی .

 

3. کپی شناسنامه .

 

4.کپی کارت ملی .

 

5.پرداخت کل شهریه با توجه به دوره مشخصه واصل فیش واریزی وکپی آن یا پرداخت ازطریق دستگاه pos یا ATM.

 

 کلیه متقاضیان باید حداقل 12 سال  و پایان دوره راهنمایی را گذرانده باشند تا بتوانند مدرک رسمی و بین المللی را به خود اختصاص دهند

 

آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر

 

آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، با هدف آموزش آشپزی و شیرینی پزی، خدمات آموزش را ارائه می کند. مخاطبان کلاس های آموزش آشپزی ، شامل علاقه مندان، هنرجویان، بانوان، آقایان و هر کسی که به نوعی نیاز به یادگیری فنون آشپزی است می باشد.

*آشپزی درجه 2 :

سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی(سنتی)، غذاهای بین المللی و غذاهای مدرن، دسر

غذاهای ایتالیایی ، روسی ،شیرین پلو ،  شوید باقلا پلو ، لوبیاپلو ،سالاد ذرت ، سالاد مرغ ، سالاد اندونزی ،.حلوا ،‌ پاند کیک مرمری با کشمش ،‌نان لواش ،‌باگت فرانسوی و همبرگر ،

کرم باواریای آلمانی، کوکو سبزی ،‌قورمه سبزی ،میتلف روسی ،‌رست بیف

 انواع سالاد پاستا  ، کرپ سوزت

 *آشپزی درجه 1 :

پتاژ، سالاد، سینی کاناپ های الوان، اردور برای میزشام، غذاهای ایرانی مجلسی، کباب های مجلسی، غذاهای بین المللی برای میز مراسم و دسرهای قابل توجه با تزئینات کامل

شیرینی پز درجه 2 :

آموزش انواع شیرینی های تر، خشک، انواع کیک، دسر، شکلات ها به صورت کاملاً حرفه ای

*شیرینی پز درجه 1 :

آموزش انواع شیرینی، کیک، انواع سس ها، نان، کرم، رولت، خمیر، شیرینی خشک و تر

دسرساز سنتی :

انواع دسر سنتی شامل انواع(بستنی، حلوا، مربا) ها و مسقطی و رنگینک و .

آشپزی سنتی :

سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی، سنتی، بین المللی، دسر

 دسرساز بین المللی :

انواع دسر ،کرم ، شارلوت ، چیز کیک ،موس ،کرپ،تیرامیسو، ژله موزاییک یا ژله شیشه ای .

آشپزی غذاهای فوری / فست فود :

 برگرها، ساندویچ ها، انواع پیتزا، استیک با سس قارچ ،شنیسل مرغ، کراکت ها ،. . .

موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :

 

*نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،

 و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،

 پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،

چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،

کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،

لوف خرما و گردو  با رویه پنیر خامه ای ،

 پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،

اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون

فرم دادن خامه و نحوه  آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،

رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،

خمیر فوندانت و  خمیر مارسیپان  و طریقه رنگ کردن آن ها ،

کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ  ،

رویال آیسینگ ، کرم قهوه ،  کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،

نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ،

کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )

آماده سازی پودرخامه و کار با آن و . . .

 

 *دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ،خمیر ساز ماهر ،فر دار ماهر :

 نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار

 دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری

 نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم

 سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه

  استرالیایی قیسی و کشمش نان تست _نان قندی کیک یزدی _

 نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _

 نان جو _ پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. . .

 

موارد آموزشی دوره متصدی کافی شاپ حرفه ای و مقدماتی :

 نگاهی اجمالی با تاریخچه قهوه و مشتقات آن

(ترکیش کافی یا قهوه ترک ،قهوه موکای عربی ،اسپرسو ، لونگو ، ریسترتو ،

 لاته ماکیاتو ،اسپرسو ماکیاتو ، کافه لاته ایتالیایی،اسپرسو کن پانا،فیلتر کافی،

کاپوچینو و نحوه کار با شابلون ها برای تزیین آن ، قهوه امریکانو ،هات چاکلت . )

موس شکلات یا قهوه ، تیرامیسوی ایتالیایی

نحوه طراحی و نقش انداختن کاپوچینو و کار با شابلون ها .

 

* نکات خاص برای سرو هر نوشیدنی متناسب با ظروف مخصوص ،

  فنجان یا لیوان  آن .

نحوه تزیین داخل لیوان ها ،آشنایی با سس توت فرنگی ، شکلات و.

 شیک ها و گلاسه ها ،اسموتی ها :

 میلک شیک  (وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی ، موز ، ، )

 گلاسه ( کافه گلاسه ، شکلات گلاسه ، لمون گلاسه ، اورنج گلاسه ، . )

 اسموتی ( شاتوت ، توت فرنگی ، شلیل ، انبه ، )

دمنوش ها و انواع چای :

 آویشن ، گل گاوزبان ، دارچین ،بیدمشک ، خاکشیر . /

 چای سبز ( نحوه دم کردن آن با فنجان های مخصوص، چای سیاه و سفید

 نحوه طعم دار کردن آن ، چای ترش/قرمز ، چای زنجفیل ،چای نعنا ، .

 

 اسنک ها :

 با تنوع در نظر گرفته شده و سس مخصوص آموزشگاه دارچین

 کرم ژله میوه ای ،پیچملبا ،کباب میوه ،سالاد میوه

 فروت پیتزا ،ژله میوه چند لایه ای و ساده ،کیک بستنی،کیک شکلاتی

 چیپس پنیر با ژامبون و کاپاریس. جهت شرکت در کلاس های آموزشگاه آشپزی  در باغ فیض اسلامشهر، با شماره تلفن های آموزشگاه تماس بگیرید.

 

 

آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر

 

آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، مرکز آموزشی است که در زمینه آموزش شیرینی پزی و کیک پزی فعالیت می کند. شیرینی پزی و کیک پزی یکی از مهمترین مباحثی است که امروزه مورد نیاز خانم ها و بانوان بوده و لازم است به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد. مجتمع آموزشی صنایع غذایی لذت آشپزی، اولین مرکز آموزشی صنایع غذایی در جنوب  غرب تهران با ارائه 28 گواهینامه از سازمان فنی و حرفه ای کشور و با مدیریت موفق مدرس برنامه های آموزشی صدا و سیما ، مفتخر است پذیرای شما هنر دوستان عزیز باشد.

طرف قرارداد با خانه کارگر و کمیته امداد

آموزش آشپزی و شیرینی پزی ویژه خانم ها

با ارائه گواهینامه های بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای

برگزاری دوره های شیرینی پزی و آشپزی

برگزار کننده دوره های تخصصی کافی شاپ

برگزاری دوره مدیریت خانواده برگزار کننده دوره های تخصصی گردشگری